Reuze-creadag

Reuze-Creadagen: Ontdek, Ontwikkel, Geniet!

Wij geloven we sterk in de ontwikkeling van elk kind en de ontplooiing van hun unieke talenten. Daarom organiseren we met trots onze jaarlijkse “Reuze-creadagen,” waar alle leerlingen de kans krijgen om hun creativiteit te laten bloeien.

Tijdens deze speciale dagen kunnen de kinderen zich volledig uitleven in de verschillende muzische domeinen, waaronder muziek, dans, drama, beeldende kunst en nog veel meer. Onze deskundige docenten begeleiden hen bij elke stap, en moedigen de ontwikkeling van hun artistieke vaardigheden aan.

Dit evenement is een viering van talent in al zijn vormen. Het is een gelegenheid voor de kinderen om te experimenteren, te groeien en te schitteren op hun eigen unieke manier. Ze zullen genieten van elke minuut van het creëren, en dat stralende gevoel van voldoening ervaren wanneer ze hun eigen meesterwerk tot leven brengen.

Onze “Reuze-creadagen” zijn niet alleen leuk, maar ook een waardevolle kans voor elk kind om te groeien, te leren en zichzelf beter te leren kennen. We kijken ernaar uit om deze geweldige dagen met jullie te delen en de creatieve vonk in al onze leerlingen te zien ontbranden.

De “Reuze-creadagen”: laat de magie van kunst en creativiteit ons leiden naar onvergetelijke ontdekkingen en plezier!

Wat onze leerlingen zeggen

reuzecreadag kleuters

Onze school heeft een Reuze-Creadag. Dat vind ik één van de leukste dagen van heel het jaar. We doen er allerlei leuke activiteiten zoals koken. We maken zelfs smoothies! En we spelen vaak spelletjes.

Vierde leerjaar

De creadagen zijn heel uniek. Het zijn eigenlijk knutseldagen, waarin we verschillende activiteiten doen. We maken ook vanalles. We nemen het mee naar huis en laten het fier zien.

Vijfde leerjaar

We hebben elk jaar 2 Reuze-Creadagen. Dan doe je leuke dingen met je klas, maar ook met andere klassen.

Vierde leerjaar

Nog vragen?

Contacteer ons team gerust en we maken snel tijd om je te helpen.

Nieuws uit de school