Scholieren De Kameleon schitteren in musical ‘Torenhoog’

musical

De leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van de Gemeentelijke Basisschool De Kameleon uit Werchter (Rotselaar) brachten onlangs voor de eerste maal een eigen musical. Alle 44 scholieren hadden een rol in ‘Torenhoog’, het totaalspektakel waarvoor gedurende een half jaar tijdens de ‘MuVo’-lessen werd gerepeteerd. De leerlingen zelf stonden in voor de muziek, danschoreografie, het maken van de geprojecteerde vlogfilmpjes en de (gedeeltelijke) bouw van het decor.

Naast een geslaagde voorstelling voor de schoolgenoten waren er ook twee uitverkochte opvoeringen voor de ouders. De Kameleon wil het musicalproject voortaan elke twee jaar brengen, zodat alle laatstegraadsleerlingen eens op de planken kunnen staan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *